ZMĚNA TERMÍNU: na žádost lektorky. Vše ostatní platí!
Podmínkou účasti na semináři je:
1) registrace - viz dole "přihlašovací formulář" (stačí: jméno, název organizace, telefon, e-mail)
2) vyplnění dotazníku (max 15 min času, vyplnit do 28.2.2022), který Vám zašleme po přihlášení na akci (na dotazník bude lektorka reagovat v průběhu akce)
Vše ZDARMA
Podnikatelé se zajímají nejvíce o 2 základní věci:
Jak získat více klientů?
Jak vydělat více peněz?
O tom podnikání je - vybudovat smysluplný funkční byznys, ze kterého si můžeme každý měsíc vyplácet slušnou výplatu.
Opravdu pomůže mít více klientů, když jste přetížení a nestíháte? Sice máte více peněz, ale volný čas žádný. Pokud máte děti a rodinu, dříve nebo později se dostanete pod neskutečný tlak.
Naše zkušenosti se stovkami klientů ukazují, že jádro pudla je v celé řadě jiných věcí:
- nesprávná cenotvorba, nízká marže
- nedostatečně široká nabídka
- chybějící velkoobchodní ceny
- nesprávná cena
- příliš úzká nebo široká nabídka
- příliš silné zaměření na marketing, když by se mělo jednat o prodej apod.
Ale také věci, které na první pohled jako problém nevypadají:
- nedostatečná konkurence
- příliš rychle rostoucí trh
- příliš rychle rostoucí podnik
- mít velkého odběratele, který odebírá většinu vaší produkce.
Takových problémů je mnohem více. A velmi snadno je můžete zaměnit s tím, že potřebujete více klientů, lepší organizaci práce, přidat na marketingu, vytvořit nové produkty apod.
Identifikovala jsem 36 základních, stále se opakujících problémů v byznysu. Jsou to tzv. bílá místa neboli brzdy, které negativně ovlivňují podnikání - většinou brzdí růst a nedovolují v podnikání vydělávat tolik, kolik by majitel potřeboval.
Na workshopu si v první části představíme, jak brzdy fungují. Dostanete k dispozici dotazník a vyhodnocení vašich brzd. V druhé polovině workshopu se zaměříme na to, jak konkrétně vaše brzdy odstranit a posunout se tak k vyšší ziskovosti.
Není cílem vám přidávat práci, ale naopak život zjednodušit a zrychlit cestu k tomu, aby vás podnikání dobře a dlouhodobě živilo.
Dominika Špačková